1-2 dages levering

i HELE Norden

GRATIS FRAGT

på ordre over 700kr

Alle bestillinger inden 12:00

ekspederes samme dag

Kontakt os på tlf. 86 13 43 00

Kompetencer

Scan Lux Flexible leverer blød plastemballering til en lang række produkter. Vi har strategisk valgt et smalt sortiment, så vi altid kan yde vores kunder kompetent specialistrådgivning.

Et produkt står aldrig alene

Vores plastemballage er altid ”pakket ind” i høj faglighed, god service og en innovativ og miljømæssig optimal løsning.Vi prioriterer intern uddannelse højt, så vi altid er opdateret med den seneste forskning, viden og trends inden for plastik og plastemballage.

Hurtig hjælp og vejledning

Alle vores kunder får et helt hold af kontaktpersoner stillet til rådighed. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid kan få et hurtigt svar på relevante spørgsmål.

Vi præsenterer altid to løsninger

Scan Lux Flexible A/S leverer altid to oplæg på en opgave – med mindre kunden frabeder det. Ved hjælp af en behovsanalyse og vores store viden på området supplerer vi det efterlyste løsningsforslag med et alternativt og innovativt forslag, som giver kunden mindst en konkret fordel.

 

Hos Scan Lux Flexible A/S tænker vi på miljøet. Vi har derfor fokus på den mest miljøoptimerede emballageløsninger hele vejen fra produktion til levering.

 

Vi levere både plast, pap og tilbehør se mere under vores produkter.